29 Mayıs 2011 Pazar

Muhteşem Haftasonu


.
2010-2011 sezonu bitmiş fakat biz futbolseverler için yaz tatili öncesi finaller haftası olan son haftasonunu yaşıyoruz. 28-29 Mayıs haftasonu dolu dolu geçiyor. Dün akşam FC.Barcelona ile Manchester United arasında Londra'daki ünlü Wembley Stadı'nda oynanan Şampiyonlar Ligi finalinden gülerek ayrılan taraf 3-1 ile Barcelona oldu ... Roma'daki finalde olduğu gibi İspanyollar gene İngilizlere pek top yüzü göstermedi. Televizyona yansıyan Bandırmaspor atkısı ve İlker Yasin ile Fatih Terim'in yorumları ise eğlenceliydi. :) Sezonun özeti ise futbolun kralı bir kez daha FC. Barcelona...
.

.
Bank Asya 1.Lig'den Spor Toto Süper Lig'e çıkacak 3. ve son takımın belli olacağı play-off final maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Orduspor bugün Ankara'da karşılaşacak. Ankara 19 Mayıs Stadı'ndaki karşılaşma saat 20.00'de başlayacak ve TRT 1 kanalından naklen yayınlanacak. Biz taraftarlar olarak, taraftarı olmayan takımlar yerine taraftarı olan takımları Süper Lig'de görmek istediğimiz için tabiki de Orduspor'un galibiyetini istiyoruz. En azından benim fikrim bu yönde olduğu için hem renklerinden dolayı hem de Gaziantep yerine yeni bir ilin süper ile dahil olacak olması ihtimali bile tercihimi Orduspor'dan yana kullanmama sebep oluyor. .

.
Monaco F1; Türkiye saati ile saat 15:00'den itibaren Trt 3 ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. Yarışın takipçileri heyecan ile bu yarışı bekliyordur. Benim ise araba veya Formula 1 gibi yarışlar ile pek aram olmamasına rağmen Monte Carlo şehrinin güzelliğinin ve yarışın bu şehrin sokaklarında gerçekleşiyor olmasından dolayı, sene boyunca sadece bu yarışı beklediğimi itiraf etmeliyim. Bu itirafımdan anlaşılacağı gibi yarışı kimin kazanacağı ile de açıkcası pek ilgilenmiyorum :)
.

.
UIM World Offshore 225 Championship yarışları ise bu hafta sonu Adana Seyhan baraj gölünde tam gaz devam ediyor. Araba yarışları ile pek ilgim olmasa da, denizi ve tekneleri sevmemden dolayı saat 14:00'den itibaren Show Tv den yayınlanacak yarışı ilgi ile izleyeceğim. BEŞİKTAŞ takımımıza da başarılar diliyorum..
.

.
Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, play-off 1. etabı ikinci maçında KKTC Turkcell takımını 95-46 mağlup etti. Siyah Beyazlılarımız Play-Off 1. etap son karşılaşmasını bugün (29 Mayıs) saat 18:00'de Galatasaray ile oynayacak. Takımıza sonsuz başarılar diliyor ve onlar ile şüphesiz GURUR duyuyoruz.
.
Yaz tatili öncesi spor ile dolu dolu muhteşem haftasonu...

Hiç yorum yok: