23 Temmuz 2010 Cuma

Gol At Yat Nihat


.
"Unutmazsam atacağım ilk golde yere yatacağım" demişti Nihat, maçın daha onuncu dakikasında bulduğu golden sonra şekildeki gibi keyfle yere uzandı. Bu sene bu pozunun sık sık tekrarlanmasını ümit ediyoruz. Geçen sene yaşattığı hayal kırıklığından sonra bu sene inşallah rekorlar kırılsın onunla.
.
Vikingur maçının formaliteden öteye geçmesi mümkün değildi. İlk dakikalarda bulunan iki golden sonra formalite maçından bile çıktı anteman maçına döndü. Zapotocny'nin sahada yer alması Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Bursa'ya dönme ihtimalini zayıflattı bence. Eskişehir ısrarlı olmasına karşın hoca iki sene üst üste şampiyonluk yaşayan bir stoperi kadroda bulundurmanın planlarını yapıyor. Hocanın işine karışılmaz. Ferrari'yi göndermek istese bile. Kazanan her zaman haklıdır ya, ileride bir gün sıkıntı yaşanırsa o zaman 'ah nerede vah nerede' demeye başlanırsa haklılık kalmaz. Ferrari bizim bu ligde gördüğümüz ender kalitede defans oyuncularından. Geçen sene kiralık olarak Antalya'da oynayan Erhan sağ kanatta güzel işler yapmaya çalışıyor. İki Vikingur maçı ölçü olamaz ama sanırım o da bu sene kadroda kalacak gibi. Zaten Quaresma iki kanadı birden kullanıp katkı sağlıyor. Bobo sessiz sakin gollerine devam ediyor. 'Avrupa Kupaları'nda en çok gol atan siyah-beyazlı futbolcu' ünvanına gözünü dikti. Delgado... ne desek bilemiyorum. Biz mi çok şeyler bekliyoruz ve abartıyoruz onu yoksa o mu bu kadar çözemedim.
.
Maçla ilgili bir iki kelime etmek gerekirse Fareo Adaları'nın futbola ilgisi yok denecek kadar az. Buna rağmen o adalara bile vuvuzelaların ulaşmış olması çok ilginç. Gün içerisinde sadece bir iki saati karanlık olarak geçirilen şehirde maç da gün ışığında oynandı doğal olarak. Ekrandan görülen sol kale arkasından neredeyse dik olarak gelen güneşin de etkisiyle ikinci yarıya gol sığdıramadı Beşiktaş.

Hiç yorum yok: