9 Ekim 2011 Pazar

Beşiktaş Başkanlık Koltuğu...


Yıldırım Demirören öncesi ve sonrası Beşiktaş'ımızın durumu ortada, zaten son yıllarda devamlı bir bir yazıldı çizildi. Hatta yıllardır başkanımızı savunanlar,destekleyenlerin büyük çoğunluğu bile artık arkasında durmaya, savunmaya çalışmıyor.

Mali tablo, amatör branşların durumu, transfer fiyaskoları, futbol takımının bir adım bile ileriye gidemeden her sene daha da erimesi, stadyum bilmecesi ve en önemlisi de Beşiktaşlılık duruşu diye bir olgu yaratılıp bununda ayaklar altına alınması. Sayın başkanımızın ağzından her çıkan demecin adeta saatli bir bomba olması ve skandala dönüşmesi. Kulüpler birliği başkanı olduktan sonra hız kesmemesi gibi gibi..

Sonuç olarak şöyle bir anket yapılsa cevabınız hangisi olurdu acaba?? Beşiktaş başkanlık koltuğu, Yıldırım Demirören tarafından hadi oldu da bir şekilde boşaldı, o koltuk yeni sahibini nasıl beklerdi ?? Belki de bu yüzden aklı salim kimselerden muhalefet çıkmıyordur..

1 yorum:

tannhauser dedi ki...

abi seçenekler buysa ben yılanlıdan yanayım. seba'dan sonra yılanlar yumurtalarını yönetim kuruluna bıraktılar bir kere...