24 Ağustos 2010 Salı

İyi Mi Oldu, Kötü Mü?


.
Aurelio Beşiktaş'ta deniyor.
Nereden baksan ayrı bir rengi var bu transferin. İyi yönleri olabilir, faydalı denebilir. Öte yandan da 'Ne işi var?' diye sorgulanabilir. Ben sorgulayanlardanım mesela. Milli futbolcu olması artısı, Türk olup Türkiye'yi tanıması avantaj, orta sahada hamallık yapacak tipte bir futbolcu ve Ernst'in yükünü hafifletecek olması orta sahayı rahatlatacak denebilir.
.
Yaşı 33. Fenerbahçe'de uzun süre top koşturduktan sonra gittiği İspanya'da bekleneni veremeyerek iki vasat sezon geçirdi. Sakatlık yaşadı diye biliyorum. Gelelim en önemli eksisine; Fenerbahçe'de oynadığı dönemde bir kupa maçı sonrası Fenerbahçe Stadı'nın otoparkında yaşananlar hala akıllarda. Maç içerisinde Ricardinho'nun kendisine sözlü hakaretlerine faturayı kendince kesmek üzere maçın sonunu beklemiş ve kendisine saldırmıştı.
.
Geçen sene Bursa formasıyla bize attığı gol sonrası yaşadığı abartılı sevinç yüzünden hala Zapo'ya yüz çevirenler, Beşiktaş forması taşıyan bir futbolcuya kalkan yumruğun sahibini tribünlere çağırıp yumruk şov yaptıracak mı göreceğiz...

1 yorum:

wilderness dedi ki...

İlhan Mansız vardı o da bizden başka takıma gitmişti. agücünde ki gol sevincini düşünelim.
bulunmaz hint kumaşı mı bu adamlar?

o yüzden zapoya 1
aurelio ya 2