23 Ağustos 2011 Salı

Bu Ülkede Futbolun da Anasını $ike'rler...


.
Önce şike davası, ardından yönetimimizin taraftara göstediği tutum sonucu %33 küsürlük kombine zammı, en sonunda bugün görüşülmeye başlanan play-off saçmalığı. Şimdiye kadar dilimize de kalemimize de sahip çıkmaya çalışıp kötü söz kullanmamaya, eleştrilerimizin dozunu ayarlamaya çalıştık ama artık ülke insanını futboldan soğutmak için elinden geleni ardına koymayanlara söyleyecek başka söz bulamadık. Kimse kusura bakmasın...
.
Zaten son yıllarda yönetimsel bazda yapılan yanlışlar sonucu Beşiktaş'ın geldiği konum fazlasıyla canımızı sıkıyor. Göz boyamaya yönelik tranferler, ilerisi düşünülmeden atılan adımlar, mali borçlanma, sportif başarısızlık, taraftara müşteri gözüyle bakış vs. Şimdi de yaz ortasında başlayıp hala sonuca vardırılamayan bir şike dosyası var kucağımızda. Kimin ne yaptığının, kimin neden içerde olduğunun belirsizliği, ligin başlamasına az kala fikstür bile çekilememesi de cabası. Marka değerinden bahseden yetkili abilerimiz de bu değeri kurtarmak için ligi play-off sistemine çevirmeye çalışıyor.
.
Biz hala tribünlerde "..çayırda buldum seni ellere vermem seni..." diye çığıralım, eller sevdiğimiz futbolu çoktan alıp satmışlar da haberimiz yok bizim.

Hiç yorum yok: