27 Mart 2012 Salı

Voleybol - Amatör Şubeler


Fenerbahçe Spor Kulübü idarecileri bilhassa 100. yıllarından itibaren amatör branşlara ağırlık vermeye başlamışlardı. Alt yapı ve sponsorluk anlaşmaları ile birlikte sistemli çalışmalarının meyvelerini son yıllarda gelen başarılarla alırlarken geçtiğimiz pazar günü ise Bakü'de kazanılan Avrupa Şampiyonlar Ligi Kupası ile Fenerbahçe Kadın Voleybol takımı 2011-2012 sezonunda Avrupa'nın en büyüğü oldu. Tebrik ederiz.
Bugün ise Kadınlar CEV Kupası finalinin ilk maçında Galatasaray takımı Burhan Felek Spor Salonunda İtalya'nın Yamamay Busto Arsizio takımı ile karşı karşıya geliyor. Karşılaşmanın rövanşı 31 Mart cumartesi günü İtalya'da oynanacak ve kupanın sahibi belli olacak. Galatasaray takımına da başarılar dilerken aklıma bizim kadın voleybol takımımızın durumu geldi. Malesef ligde son sıralarda.
Büyük Beşiktaş'ımız ile ezeli rakipleri arasındaki bu uçurumun oluşmasında emeği geçen eski başkanımızı sevgi ve saygı ile anıyorum. Erkek voleybol takımımızdan bahsetmeye bile gerek duymuyorum, malumunuz geçen sezon ikinci lige düşmüşlerdi. Hani bu sezon 1.lige yükselmeyi garantilemeseler o da ayrı bir konu! Aklıma birde eski başkanımızın arkasında bıraktığı ekonomik enkaz geldikçe sevgim ve saygım daha da artıyor. Sessiz kalan sözüm ona biz Beşiktaş kongre üyeleri ve taraftarlarına da kocaman bravo...

Hiç yorum yok: