11 Mart 2010 Perşembe

Hafta İçi Mesaisi


.
Aklımızda hesapladığımız üç puanı iki golle hanemize yazıp puan tablosuna ekledikten sonra iyice yanaşmış olduk zirveye. Geçen sene Sivas ile son düzlüğe girmiştik belki de bu sene Bursa ile gireceğiz. Gerçi bu sefer düzlük değil ligin sonu. Uludağ'ın eteklerinde bitiyor bizim için lig. O sebeple işi Sağlam'a bırakmadan kendimizi sağlama alıp gitmemiz lazım yeşil kente. Karlar da erimiş olacak Mayıs ayında. Güneş insanın içini ısıtırken biz de Beşiktaş'ta semti meşalelerimizle yakmak için bekliyor olacağız inşallah.
.
Bobo iki sene önce Ertuğrul Sağlam bizim başımızdayken konvoylarla gidilen İBB maçında kızarmış ve ikili mücadeleye girdiği rakibiyle beraber umutlarımızı da İkitelli rüzgarlarında savurmuştu. Dünse attığı gol ile yeşertti. Sezonun sonuna kadar böyle devam edip gözlerimizi sevinçten yaşartır inşallah. Nobre'nin oğlan da sağlığına kavuşmuş. E o da artık eski formuna kavuşmasa da araya bir gol sıkıştırır artık kalan maçlardan birinde.
.
Bundan sonraki maçımız Denizli ile Pazartesi akşamı. Tam anlamıyla kasap et derdinde koyun can derdinde maçı. Yine bir hafta içi akşamında topçularımızın mesaisini başarıyla tamamlayıp üç puanla dönmeleri dileğiyle rakiplerimizin hafta sonundaki muhtemel puan kayıplarını bekliyoruz.

Hiç yorum yok: