21 Mayıs 2010 Cuma

Tanıdık Simalar


.
Bir tarafta Almanya'da doğup yetişmiş, genç yaşında Beşiktaş'a gelip ilk profesyonel golünü Adana'ya atan ve geçtiğimiz sene Karşıyaka formasını giyen Eser Yağmur'lu Konya. Diğer tarafta Beşiktaş'ın alt yapısında yetiştikten sonra çeşitli takımlarda oynamış, Konya'da gol krallığı yaşamış, Fener'e imza atıp neredeyse formasıyla sahaya adım atmamış, geçen sene Mersin İdman Yurdu'nu Bank Asya'ya çıkarmış Zafer Biryol'lu Altay...
.
Eser Yağmur genç yaşta yaşadığı şanssız sakatlıklar ve bir türlü istikrar yakalayamaması sebebiyle başarılı bir kariyere sahip olamadı. 'Sessiz Kral' Zafer Biryol ise 34 yaşında ve Süper Lig'de bir sezon daha top koşturma şansını zorluyor. Konyaspor Eser'den sadece iki yaş büyük, onun gibi genç sayılabilecek yaşta. Daha yeni düştüğü Birinci Lig'den hemen kurtulmanın hevesinde. Altay da tıpkı Zafer Biryol gibi İzmir'in sesiz kralı olarak Süper Lig'de en uzun süre mücadele eden İzmir takımı ve yedi yıllık özlemine son vermenin ümidini taşıyor.
.
Bakalım kim mutlu sona erişecek kimin hayalleri suya düşecek...

1 yorum:

Ömer dedi ki...

Altay bir süredir gözden ırak, bu yüzden tribünleri ve tribülerinin tutumu hakkında çok bir bilgim yok. Ancak şunu biliyorum ki, Konyaspor tribünlerinde hala bir kültür yok. Hala reklam ve artistlik peşindeler. Dün durduk yerde Karşıyaka'ya tüm tribün küfrettiler, haliyle çok da antipatikler.

Umarım renkdaş Altay gelir...