7 Kasım 2011 Pazartesi

Tek Vücut Olabilmek, Karambolde Ayakta Kalabilmek


Sanırım efsane Liverpool maçından beri tribün ve alınan galibiyet ile en keyifli maça şahit olduk geçtiğimiz perşembe akşamı. Maçın açık kanaldan verilmesine rağmen biletlerin normal seviyeye çekilmesiyle birlikte tribünler tamamen doluyordu. Maç başında esasında her maç öncesi yapılması gereken atkı şov ile sinerji oluşturuluyor, hep bir ağızdan aynı tezahüratı haykırarak tek vücut oluyorduk.

Dinamo Kiev cidden enerjik ve çevik bir kadro yapısına, oyun anlayışına sahip. Kıran kırana geçen mücadele de orta sahamız da oyundan düşmeyince atan kazanır havasında bir maç oluyordu. Bulduğumuz pozisyonlarda atılması gerekenleri atamasak da Egemen'in şık kafa golü ile öne geçiyor fakat ara ara ecel terleri de döküyorduk. Hele son dakikalar içinde öyle bir karambol yaşıyorduk ki aman Allah korusun bir daha tövbeler cinsinden.

Ne mutlu ki galip geldik ve o pozisyon sonrası kalp krizi yaşayan kötü haberler almadık ama adeta tribünlerdeki ve tv başındaki biz Beşiktaşlılar bu sınavı da atlatıyorduk. Bana göre bu maçın mutlu sonla bitişinin başında topun bu sefer bizi sevmesi, kenetlenmiş ve tamamen dolan tribünler sonrasında da malesef ara ara maç seçen topçularımızdı. Şimdilik avrupa maceramız devam ediyor umarım bu sefer geçen seneden daha da ileriye gideriz.

Maçın fotoğrafları : http://www.academybjk.com/fiks/arsiv1112/f1.html
Maçın Videosu : http://www.academybjk.com/fiks/arsiv1112/f1101.html

Hiç yorum yok: