14 Şubat 2012 Salı

Biz Beşiktaş'lılar için "Sevgililer Günü'nün" Anlamı


Biz Beşiktaş'lılar hayatımızın her anında sevgimizi büyük bir heyecanla yaşar, coşkuyla dışa vururuz işte bu yüzdendir ki; Beşiktaş tribünleri bir başka sever. Esprili üretken bir tribün olmamızın yanında son derece romantik olup, hislerimizi tezahüratlarımıza, pankartlarımıza yansıtırız. "Beşiktaş'ım, hayat sensin,dünyam sensin, herşey sensin, gelecekse tüm acılar, biz hazırız senden gelsin bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin - Sevdim seni bir kere başkasını sevemem deli diyorlar bana desinler değişemem" gibi tezahüratlar sıkça söylenir ...
"Eros AŞKI bizden öğrensin !"

Sevgililer Günü hayal ürünüdür, benim yerim Beşiktaş tribünüdür sözünü söyleyen her Kartal'ın gönlünde karşı cinsten bir Kartal yatar. Zaten "neyleyim Siyah dediğimde Beyaz demeyen manitayı" sözü de buradan gelmektedir. Kalpler Siyah&Beyaz atarken hayliyle başka renk istemez yanı başında, bünye kabul etmez, edemez !

"Yağmurlu bir günde görmüştüm seni, üstünde çubuklu formalar vardı, bir anda tutuldum AŞIK oldum ben, sevdanın anlamı Siyah Beyazdı, ölümle yaşamı ayıran çizgi, Siyahla Beyazı ayıramazki, her sevdanın sonunda zulüm olsada, sevenleri kimse ayıramazki... "

Siyah dendiğinde Beyaz diye karşılık veren, Şampiyon dendiğinde Beşiktaş diye haykıran eşle birlikte söylenen "Siyahla Beyaz ortak olmuş Kartalın AŞKI böyle doğmuş haydi hisset bu hislerimi Beşiktaş ne zaman durmuş Kartal uçup kalbime konmuş - Bu kalpler hep seni sever.." bu tezahüratların anlamı birbaşka olur.

Tüm eller havada birleşir kalp işareti yapılır, bütün tribünler tek bir ağız olur inletir "Çok seviyoruz deli gibi yok bu sevdanın bir tarifi sen bu gönüllerin sahibi" diyerek. Siyah Beyaz pankartlarla, "Gel Siyahla Beyaz olalım gel gökyüzünde yıldız olalım" tezahüratlarıyla evlenme teklifi yapılınır. Kız istenmeye gidildiğinde tribüne asılır gibi pencereye bayraklar asarak, bütün mahalleye ilan edilir.

Düğün için yapılan konvoy şampiyonluk konvoyunu aratmaz, yağmurlu gün unutulmaz çubuklu formalarla nikah memurunun karşısına çıkılınır. Tezahüratlar eşliğinde kuvvetli evetler sonrası damat Siyah takım elbisesini, gelin ise Beyaz gelinliğini giyer. Soluğu herşeyin başladığı yer olan yuvamızda yani ikinci evimiz olan BJK İnönü Stadyumu'unda alırlar. Tribünler selamlanır. Bu mutluluğa herkes ortak olur.

Düğün salonu pankartlarla süslenir, pasta Siyah Beyaz çikolatalı Beşiktaş amblemli iken, çalan şarkılarda ağırlık Beşiktaş marşlarında olur.

Yavru Kartal'ın gelişi ile "Beşiktaş'lı olunmaz Beşiktaş'lı doğulur" nakaratı hatırlatılır. Beşikten başlayan AŞK'ın adıdır BEŞİKTAŞK. Bir ömür boyu sever bu KALPler.

Yalnız olan Kartallar üzülmesin. Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar. Güneş yalnız da olsa etrafa ışık saçar. Üzülme!!!
Doğruların kaderidir yalnızlık. Kargalar sürü ile KARTALLAR yalnız uçar !!!

BEŞİKTAŞ'lı böyle sever, sevdimi tam SEVER.
Sevgililer Günümüz Kutlu Olsun BEŞİKTAŞ'IM

Hiç yorum yok: