25 Şubat 2012 Cumartesi

Uzaktan Beşiktaş'ımızı İzlemek Zorunda Kalmak


Haftasonu yani yarın 2 derbi maçımız var fakat biz taraftarlar tribünlerde olamayacağız. Oysa ki maçlar İstanbul'da oynanıyor ama deplasman yasaklarından dolayı malesef ne basketboldaki Fenerbahçe ne de futboldaki Galatasaray deplasmanlarına gidemiyoruz.

Beşiktaş Erkek Basketbol takımımız, Fenerbahçe Ülker ile Ülker Sports Arena Spor Salonunda karşılaşacak. Maçın başlama saati 17:00. Geride kalan 18 haftada aldığımız 14 galibiyet 4 mağlubiyet ile sıralamada 2. sırasında yer alırken, Fenerbahçe Ülker ise puan cetvelinin 5. basamağında bulunmakta. Sezonun ilk yarısında Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi 83-78 kazanmıştık.

Yarın gene saat 19:00'da ise gene İstanbulda bu sefer TT Arena Stadyumunda futbol takımımız Galatasaray takımına misafir olacak. Galatasaray geride kalan 27 hafta sonunda 60 puanla lider olarak sahaya çıkarken Beşiktaş'ımız ise 49 puan ile puan cetvelinin 3. basamağında bulunmakta.
Sezonun ilk yarısında BJK İnönü Stadyumu'nda oynanan mücadele 0-0 berabere bitmişti.

Tribünlerde olamayacağız fakat ruhumuz sporcularımızın yanında olurken, gözlerimiz ise televizyon ekranlarına kitlenmiş şekilde kalplerimiz büyük bir coşkuyla atmaya devam edecek. Beşiktaş'ımıza 2 karşılaşma da da başarılar diliyoruz.

Not: Esas üzücü olan ise; bu 2 önemli karşılaşmaya arkalarında taraftarsız, başlarında ise perşembe akşamı aniden istifa eden yönetim yüzünden yöneticisiz karşılaşmalara çıkacak olmaları...

Hiç yorum yok: