11 Aralık 2011 Pazar

Carlos C. : "Bi gol at la artık!"



Eli yüzü düzgün ve boylu poslu bir adam olmasa Guiza gibi karikatürlere, skeçlere konu edilecek potansiyele sahip bu Almedia. Gol kaçırma yarışına girmiş durumda ve rakipsiz. Hani Edu'ya işe yaramaz diye forma yüzü gösterilmiyor ya Almeida'ya kimin yüzü suyu hürmetine ilk on bir şansı tanınıyor anlamış değiliz. Yine de şeytanın bacağını kırıp bizi utandırmasıdır dileğimiz. Zira takımda golcü sıkıntısı olduğu net. Pektemek'e çarpan top filelerle buluşmasa siftah edemeden sonlanacaktı doksan dakika. Bebe dönebilidiğinde bu takıma neler katacağını merakla bekliyoruz.


Rıdvan Dilmen bu akşam "Televizyonu ne zaman açsam Beşiktaş'ın maçı var" demiş. Aslına bakarsanız durumu en güzel özetleyen yorum bu. Bu kadar sıkışık maç trafiğinde rotasyon şart, puan kaybı da normal karşılanabilir. Yine de bir takım şampiyonluğa oynuyorsa eğer evinde oynadığı maçları iyi oynamadan da kazanmasını bilmeli. Skora bakmaksızın alınacak üç puanlar zirve civarında uçurur Kartal'ı. Gerçi bu sene play-off'lara kadar birer buçuk sayılacak.

Bu maçta bulamadığımız golleri Perşembe akşamı görelim. Yeni yılda da tek şikayetimiz sıkışık maç trafiği olsun inşallah. Bir kaybedelim, üç kazanalım, yolumuza devam edelim sonuna kadar. Boş tribünler önünde olsa da, seven milyonların kalbinde Beşiktaş...

Beşiktaş: 1

İBB: 1

(M. Pektemek 70' )

Hiç yorum yok: