21 Aralık 2011 Çarşamba

Kartal Yürekli KARTALLAR


Cumartesi saat 19:30 da başlayacak karşılaşma öncesi maça gelenlerle konuşurken malesef tribünlerin Fenerbahçe maçına göre zayıf kalacağı tahminimiz vardı.
Sezon başında NBA yıldızımız kadroda olmayınca haliyle tribünler etkileniyor. Kağıt üzerinde rakip zaten daha avantajlı belki de bu gerçekte 'malesef' çekirdekçilerin ayağını kesiyordur.

Hal böyle olunca da Akatlar yerine bu salonda oynamanın bir esprisi kalmıyor. Salonda yerimizi alırken bakıyoruz gene aynı simalar tanıdık yüzler. Maça gelirsek salondaki taraftarlarımızın baskısı ve inanmış Kartalların hırslı oyunu ile sarı kırmızılara karşı üstünlük kuruyorduk. Sezona başladığımız zamanki kadroya göre eksik olarak sahada mücadele verilmesine rağmen az hatalı bol yardımlaşmalı takım oyunu ile rakibin direncini kırarak favori olamasak da maçın galibi olmayı başarıyorduk.

Sinan Erdem Spor Salonu gerçekten güzel fakat tribünlerin yarısı boş olunca bir esprisi olmuyor. Ulaşım ise rahat gibi gözükse de arabasız dönüşler hele böyle kış vakti geç saatte bitince sıkıntılı.

17.12.2011 BEŞİKTAŞ J.K. : 73 - Galatasaray : 65
Maçın Fotoğrafları : http://academybjk.com/fiks/arsiv1112/f4.html
Maçın Videoları : http://academybjk.com/fiks/arsiv1112/f1104.html

Hiç yorum yok: