22 Şubat 2012 Çarşamba

Hoşgeldin Yavru Kartal "AcademY"


Eskiden bu tür t-shirtleri, ürünleri görünce çok şirin der biraz bakar geçerdim fakat bugünden itibaren sanırım daha bir farklı bakacağım. Zaten ilk fırsatta en güzelini almam lazım. Neden mi?
Bugünün benim için güzel bir anısı vardır fakat sabah gelen çok güzel bir haber ile de artık ayrı bir anlamı daha oluyordu çünkü bizim Badem yani AcıbadeM bu sabah baba oldu. Sabah 9:55 sıralarında Yavru Kartal'ımız aramıza hoşgeldi. :) AcademY BJK için nesilden nesile diyebilmemiz için de ilk adım atılmış oldu. Allah Yavru Kartalımızı analı babalı büyütsün, yaşamı boyunca sağlık,mutluluk, güzellikler, bol Beşiktaş şampiyonlukları nasip etmesini dilerim. Tebrikler Badem ailesi, en kötü gününüz böyle olsun.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Allah Analı Babalı Büyütsün Bahtı Şen Vatana Millete Beşiktaşımıza Hayırlı Bir evlat olsun Gözünüz Aydın. Nasıl Bir Duygudur Bilirim ne mutlu ki Benim Yavru Kartalım 17 aylık. Beraber yaşıyoruz Beşiktaşı beraber büyütüyoruz Sevgimizi. Beşiktaş marşlarıyla uyutuyorum .

Tekrardan Gözünüz Aydın . elimde Beşiktaş kolejinin logosundaki kartalların büyük boyut çizimleri mevcut odaya dolaba sticker yaptırmak isterseniz e posta ile göndereyim hemen . ben yaptırdım dolaba yapıştırdım .

Sevgi Saygılar

Mustafa Kaya

AcademY dedi ki...

Temennileriniz ve mesajınız için çok teşekkür ederiz. Sizin yavru kartal içinde aynı güzel tememnileri diliyorum. Allah kaderlerini güzel yapsın.
Sticker için Badem Bey irtibat kurar sanırım hele bi kendine gelsin, blog'a baksın,olmadı ben rica ederim ilerde baba olursam eğer diyerekten.. :))

Tekrardan teşekkür ederiz saygılarımla