27 Aralık 2010 Pazartesi

Biri "Paf Takımı" mı dedi?

Dün oynanan maçdan sonra resmi sitemiz her zaman ki gibi sınıfda kalırken KsK yönetimi ise aldığı karar ve bunu uygulaması ile takdiri hak ediyordu.

Resmi sitemizde maç ile ilgili haber malesef yüzeysel şekilde verilmiş.
Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, ligin 11. hafta maçında Pınar Karşıyaka’yı 89-65 mağlup etti. Başkada detay bulabilene aşk olsun. (Kim kaç dakika oynadı, kaç sayı attı, tribünlerden fotoğraflar gibi gibi)

Ksk yönetimi ise Apoel maçında rakip takım seyircisinin saldırısına uğradığı için mental yorgunluk gerekçesiyle maçın ertelenmesini istemiş ancak bu talepleri kabul görmediği için Basketbol Federasyonu’nu protesto amacıyla İstanbul'a genç takımını getirmişler coach Hakan Demir de salona çıkmamış. Maçlar, mağlubiyetler, galibiyetler unutulur ama sağlam duruş unutulmaz. Aldıkları kararı uygulayabildikleri için tebrikler Karşıyaka yönetimine.

Not: Akatlar Spor Salonumuzda biz Beşiktaşlı taraftarlara uygulanan küstah tavırlardan dolayı yaklaşık 1 senedir gitmiyorum taki deplasmana gelen taraftarlara gösterilen pankart bayrak asma rahatlığı bizlere tekrardan gösterilene kadar da gitmeyi düşünmüyorum..

Hiç yorum yok: