21 Aralık 2010 Salı

Keyifli Başlayan Kötü Biten Pazar


Pazar günü malumunuz Beşiktaş'ımızı sürgüne yollamışlardı. Hem seyircisiz hemde tarafsız saha cezası verilmesi tartışılır. Düzgün alınmayan önlemler yüzünden saha dışında olaylar çıkmış ve istenmeyen üzücü olaylar olmuştu. Bu olaylar adli vaka olarak Beşiktaş'ı, futbol seyircisini ve kombine almış taraftarları bağlamamalı idi.

Neyse ben pazar günü oynanan Kasımpaşaspor-Eskişehirspor maçı izlenimlerimi aktarayım. 2 takımın taraftarları omuz omuza İstiklal caddesinde yürüdüler, stadyuma girdiler. Hatta Eskişehir tribününe giren Kasımpaşalı olduğu gibi Kasımpaşa tribününde Es Es'liler bile vardı. Keza ortak atkılar,bayraklar hemen hemen herkesin elinde. Peki benim dikkatimi ne mi çekti? Arada bırakılan güvenlik boşluğu, güvenlik görevlileri ve çevik kuvvet... Birde maç bittikden sonra yarım saat stadyumda bekletilen Eskişehirspor taraftarları.. Sanırım bu hafta sevenleri ayırmayı tercih ettiler ne de olsa 15 gün önce nefret edenleri biraraya getirmişlerdi.

Soğuk ve yağışlı havaya rağmen omuz omuza İstiklal caddesi yürüyüşü, bandonun sesi ve kalabalık yapılan deplasman bu haftasonumun keyifli geçmesine neden oldu. Keyifli geçen pazar gündüzü yerini akşam başlayan bizim maça bıraktığında malesef kaybettiğimiz puanlar ile tekrardan tadımı kaçırıyordu. Sahipsiz Beşiktaş sürgünde kaderine mahkum !!!


Hiç yorum yok: