27 Ocak 2011 Perşembe

Anadolu Zihniyetli "Dinamo Kiev"


.
Haber deplasmancıları yakından ilgilendiriyor. Yurt dışı deplasmanı olunca hazırlıklar da erkenden başladı. UEFA kupasındaki maçımız için hazırlık yapanlar uçak bileti, otel, vize, tur şirketleri koşturması ile uğraşırlarken, kulübümüzün resmi sitesinde bir duyuru yapıldı. Maç biletleri ile ilgili haberi görünce hemen telefon açarak sordum. Fakat bilet fiyatı için "100 Euro" denince ilk önce kulaklarıma inanamadım, bir daha sordum. Aldığım cevap değişmedi !
Beşiktaş taraftarından korkanlar sadece Türkiye'deki rakip kulüpler değilmiş bunu da öğrenmiş olduk ! Uçak bileti mi alıyoruz maç bileti mi belli değil ? Taraftar olarak çektiğimiz çile yerine balayına gitsek eminim daha ucuza gelirdi...
.
"Dinamo Kiev Biletleri Satışta"

UEFA Avrupa Ligi 2. turunda Dinamo Kiev ile maçımızı Ukrayna'da 24 Şubat 2011 tarihinde oynayacağımız karşılaşmanın biletleri satışa çıktı. Karşılaşmada taraftarlarımız için ayrılan biletler, Akaretler'deki kulüp binamızdan satın alınabilir. Bilet satış saatleri; 10.00 – 12.00 ve 14.00 – 17.00 aralarında olacaktır.Bilet bedeli Avro olarak nakit yapılmaktadır.Bilet satın alacak taraftarlarımızın pasaportlarının fotokopilerini getirmeleri zorunludur.
Adres:BJK Plaza B Blok Giriş Katı, Süleyman Seba Caddesi No: 48 / Akaretler - BeşiktaşTelefon:0212 310 10 00
http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=19616

Hiç yorum yok: