28 Ocak 2011 Cuma

Hesap Kesmeye Geliyoruz !


.
Yıllardır bize ters gelen Olimpiyat stadyumu ve seyircisi olmamasına rağmen ülkenin en büyük stadyumunda maçlarını oynayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile pazar günü saat 15:00'de karşılaşacağız. "Uzakdan görünen göze hoş gelir" derler fakat bu stadyum için bu duyguları çok uzakdan da baksak malesef besleyemiyoruz. Mimarisi, ulaşımı, rüzgarı, kötü anılarını say say bitiremeyiz.
.

.
Daha önce ki yaptığımız çıkarmalar pek iç açıcı değildi fakat bu sefer hırs da yaptık, takımın yakaladığı şuanki hava da güzel. Hava demişken pazar günü için resmi kaynaklardan tahminler 4 derece ve yağmurlu olacağı yönünde, bilet fiyatları ise 25 TL. Şartlar pek uygun olmasa da maç saatinin 15:00 oluşunun avantajını kullanarak bu soğuk kış havasında biz cefakar taraftarlar olarak Beşiktaş'ımız için "Gücüne Güç Katmaya Geldik" tezahüratını kanıtlarcasına stadyumda yerimizi alıp, hep bir ağızdan bağırmak istiyoruz. Haydi Kartallar hesap kesmeye !!!
.

2 yorum:

The Eagle Abroad dedi ki...

Simdiden gazaniz mubarek olsun! insallah yuzlerinizde tatli bi tebessumle ayrilirsiniz o stattan...

Unknown dedi ki...

gönül isterdiki yönetim ve forza dirsek teması halinde olsun ve iett ile görüşüp resmi bir organizasyon yapsın ama nerde,bide dernekler sadece kupa kutlamalarında ve secimlerde ortaya çıkıp bu kadar önemli bir maça(rakiplerin birbirleriyle oynadıgı hafta)organizasyon yapmıyorlar.bu kadar olumsuzluk hava ıvır zıvır bir ton mazerete karşın 10 bin kişi oluruz.