24 Aralık 2010 Cuma

Taraftar Çıldırdı!



Sezon başında başlayan ve devamlı yapılan yıldız transferler sonrası, taraftarlar olarak gazı alıyoruz ve doğal olarak da havaya giriyoruz. Hayallerimiz toz pembe, umutlarımız yeşeriyor ve henüz günümüze kadar somut bir netice olmasa da çıta devamlı yükseliyor. Ligde takımımızın durumu şuan kötü, önümüzde Uefa Avrupa ligi önemli Kiev maçı ve Türkiye kupası hedefi var. Zaten bu transferler Türkiye kupası için yapılıyorsa durum vahim. Hedef Dublin'ler, vizyon Avrupa'da hersene başarılar olmalı...

Kulübün, idarecilerin, transferi yapanların hedefi, vizyonu, niyeti nedir ben bilemiyorum tabi ama taraftarlar olarak biz bu gazla düz duvara tırmanmaya başladık bile. Hatta tırmanmışken duvardan inmeye niyetimiz de pek yok!! Benim tek korkum temelsiz yükselen beklentilerimiz, yeşeren umutlarımız, alınacak kötü sonuçlar sonrası doğabilecek hayal kırıklıkları ile kulübün gelir-gider dengesizliğindeki iflası sonucu hepimizin gerçek anlamda çıldırması...

Sonucu ağır olur rahmetlinin "Fes başıma fes başıma" repliğindeki gibi huni başımızdan eksik olmaz, taş üstünde taş kalmaz !!!

3 yorum:

BEERREGULAR dedi ki...

bunun yanında bir şey sormak istiyorum daha doğrusu düşünceni merak ediyorum.. bu stat kesinlikle yıkılacaksa bu sene bu adamları neden alıyoruz? sadece bu sezon izleyeceğiz canlı olarak. stat yıkılırsa nerede oynayacakları belirsiz. sözleşmeler hep iki buçuk senelik. stat iki sezonda bitse bu adamlar gidecek biz gelene kadar. ayrıca taraftarının önünde mabedinde oynamayacağın bir iki sezon varsa önünde bu kadar yatırım yapıp para harcamak ne denli doğru bilmiyorum..

AcademY dedi ki...

Söylediklerin de haklısın, ilk olarak bana "yeni stadyum projesi" zaten pek inandırıcı gelmiyordu.. Bunun yanında daha önceki yabancı deneyimlerimizden farklı bir transfer politikası izleniliyormuş gibi dursa da geleceğin kadrosunu kurduklarını da söyleyemeyiz. Geleceğin kadrosu demek alt yapı veya yıldız olmayan genç,aç çocuklardan kurulur.

saygılarımla

BEERREGULAR dedi ki...

Sonuna kadar katılıyorum. Bu sene de bence sezon sonunda avrupa kupaları ve kombine gelirlerinden mahrum kalmamak adına! yine yıkım kararı almayacaklarını söyleyecekler. hayır o kadar da şart değil zaten yıkılması ne diye bu kadar kasıyorlar yıkalım diye onu da anlamış değilim. olmuyorsa olmuyor kimse bize sizin mekan da çok eski diye bok atmıyor ki.. boğazın dibinde pahabiçilemez yerde stadımız var kasmaya gerek yok bence..