3 Ocak 2011 Pazartesi

Havaalanı Karşılama Eziyeti


.
Simao Sabrosa, Hugo Almeida ve Manuel Fernandes dün saat 14.30 gibi Atatürk Havalimanı'ndan Türkiye'ye giriş yapmaya çalıştı. Çalıştı diyorum çünkü görüntüleri izleyenler, kapıda bekleyen yaklaşık 2 bin kişinin bu 3 futbolcunun giriş yapmasını engellemek için bayağı uğraştığını görmüşlerdir.
.

.
Biz Beşiktaş'lılara; havaalanı çalışanlarına, gelen-giden yolcularına zorluk çıkarması, devlet malına zarar vermesi, kamuya açık alanda huzursuzluk çıkarması yakışık almıyor !
Üstüne üstlük daha Beşiktaş'ımız için ter dökmemiş parasıyla transfer ettiğimiz kişileri, bu tür karşılama çılgınlığı ile karşılama eziyetine artık son verilmeli..
.
Her transfer karşılama zamanı Beşiktaş'ım mı daha büyük yoksa gelen isimler mi daha büyük (?) belli değil sanki 3. dünya ülkesi gibiyiz. Gelsinler bir oynasınlar bakalım, ter döksünler faydalı olsunlar sonra omuzlara alırız. "Benim Beşiktaş'a sempatim var o yüzden tercih ettim" de demiyorlar ki, parayı biraz fazla veren olsa (veya transfer teklifini bizden önce yapan) şu anda herhangi bir ezeli rakibimizin formasını giyiyor olabilirlerdi.
.

.
Görüntüye bakın, Allen Iverson sanki linçden kaçırılan, herkesin nefret ettiği suçlulardan farkı yok gibi... Hem kendimizi bu oyuncular yerine koyalım. Yorgun argın geliyorsunuz biran önce otele gitmek varken birde linç edercesine kalabalık üstünüze geliyor. Daha ilk dakikadan oyuncu da bozuluyor. "Demek ki formalarını giymek yetiyor bunlara, ozaman İstanbul'da boşver abi dalgana bak, çak çak çak, tazminatı al birde ordan çak"
.
Artık herkesin öğrenmesi lazım. İsimler kim olursa olsun gelip geçicidir, Beşiktaş büyüktür, aslolan BEŞİKTAŞ'dır.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

reziLLikten başka birşey değiL. ama karakterLi, profesyoneL ve iş ahLakı sahibi oyuncuLara artı motivasyon sağLadığı da bir gerçek. bkz. guti, quaresma.

AcademY dedi ki...

Düşüncenize saygı duyuyorum fakat açıkcası ben artı motivasyon kazandırdığını veya kazandıracağına pek inanmıyorum. Profesyonel oyuncular transfer ediyor isek maaşlarının zamanında yatması yeterli olacaktır en önemlisi bu olmalıdır. Havaalanında bunlar olmaz ise motive olmayacak adamdan zaten hayır gelmez.

İlla ki hoşgeldin denilecek ise yeri imza töreni yapılan yerdir. Motivasyon da burada yapılabilinir. Kulüpde para kazanır sivil vatandaş da zarar görmez.

Yeter ki Beşiktaş'ımıza Avrupa'da bir kupa kazandırsınlar, ondan sonra değil havaalanında omuzlara alma, tüm şehri omuzlarda gezdiririz :)