3 Şubat 2011 Perşembe

Bizim Burada Ne İşimiz Var?


.
Dün akşam Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında (seyircisi olmayan fakat ülkenin en büyük stadyumunda maçlarını oynayan) İstanbul B.B. ile Kasımpaşa 80,000 kişilik Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşılaştı. Maç 0-0 biterken, karşılaşmayı 30'a yakın İstanbul B.B. 'lu ve 20 kadar da Kasımpaşa taraftarı izledi. Kasımpaşa taraftarının çevresinde ise yaklaşık 25 özel güvenlik görevlisinin oluşturduğu çember ile İstanbul B.B.'lu taraftarların açtığı pankart trajikomik görüntü oluşturdu. (Reklama girer diyerek pankartdaki kanalı kapadım)
Artık yanan elektriğe mi üzülürüz, bu görüntülere mi güleriz bilemiyorum. Eskiden gazetede yazardı. "Elde edilen hasılat ve bu hasılatdan, stadyumun masrafları düşüldükden sonra geriye kalan para" ev sahibi kulüplerin kazancı şeklinde, şuanda nasıl oluyor bilemiyorum !(?)
.
Gelelim diğer habere, yani Meclis Adalet Komisyonu'nda görüşülen 'Çirkin ve kötü tezahürat' başlıklı maddeye. Madde komiysondan geçtiği taktirde; "Taraftarların grup halinde veya münferiden duyan kişilerin rencide olmasına sağlayacak tarzda davranışları halinde şikayet şartı aranmaksızın failler hakkında 6 aydan 3 yıla kadar hapis cezasına hükmolunur.
.
Kaynak: http://www.internethaber.com/tribunde-islik-calana-3-yil-hapis-geliyor-325270h.htm#ixzz1Ct1Xgcfq
.
Kısacası gidişat "Bizim Burada Ne İşimiz Var?"

Hiç yorum yok: