1 Şubat 2011 Salı

Dinamo Kiev-BEŞİKTAŞ "Maç Biletleri Hakkında"


.
Ukrayna'da oynanacak Dinamo Kiev-BEŞİKTAŞ karşılaşması maç biletleri hakkında yeni bir gelişme oldu. Ukrayna temsilcisi bugün itibariyle bilet satışına başlamış. En pahalı biletin 200 Ukraine Hryvnia (40 TL) olması ile bizim kulüp binamızda satışa sunulan 100 Eur (200 TL) arasındaki uçuruma nasıl yorum yapılır bilemiyorum.
.
Hatta kartalbakisi.com sitesinin haberinde yer alan, kulübümüzden bilet almış olan bir taraftarımızın yazısı hem düşündürücü hemde üzücü. 'Kulüpten 2 adet bilet aldım. Tanesi 100 Euro olmak uzere. Karşılığında üzerinde Beşiktaş ve Dinamo Kiev yazan 2 adet atkı ve 2 adet siyah bere verdiler. Ayrıca karşılığında yine 2 adet makbuz aldım. Vezneye ödeme yaptıktan sonra makbuzların birinde iki adet mac bileti 40 € karşılığı Turk Lirasi ve diger makbuzda bağış olarak 160 € karşılığı Turk Lirası olarak yazıyor.'
.
Aşağıdaki resimde de Dinamo Kiev kulübünün bu sezonki kombine ücretleri hakkında detaylı bilgiler var. Sanırım futbolcu karşılama merasimleri için bedava otobüs kaldıran kendi kulübümüz tarafından yurtdışına gidecek olan gene kendi taraftarlarımız bu sefer kazıklanıyor !
.

Hiç yorum yok: