2 Şubat 2011 Çarşamba

Eyvallah


.
Eyvallah Fernandes... Böyle devam. Skoru 5-0'a getirene kadar ciddiyeti elden bırakmayan Beşiktaş turu cebine koydu. Bir ay sonra eller cepte gider Antep'e. bir galibiyet de oradan alırsa cepleri para doldurur, kutlamalarda kebap ve bakalavalarla da mideleri doldurur döner İstanbul'a.
.
İkinci yarıda oynamaya başladığı bütün maçlardaki gibi yine ilk dakikalarda rakip kaleyi ablukaya alıp golü bulana kadar saldırdı Beşiktaş. Klasik deplasman takım zihniyetinden uzak, kapanmadan ve futbolu çirkinleştirmeden oynayan Antep Belediye fazla direnemediği maçta beş farklı geri düştükten sonra sinirlerin bozulmasıyla güzel giden karşılaşmaya limon sıkan fauller yapmaya başladı. Son dakikaları bu nedenle biraz keyifsizleşse de Beşiktaş'ın kontrolü altında geçip bitti.
.
Olimpiyat kazası sonrası, buz gibi bir hafta içi akşamında, Bank Asya takımına karşı üstelik de açık kanaldan yayınlanan bir maç. Tribünler bütün bu olumsuz şartlara rağmen oldukça doluydu. Takıma ve özellikle Schuster'e sahip çıkılması gelecek adına ümit verdi. Lig için Fener'e, kupa için Galatasaray'a mesajlar gönderilerek gece sonlanırken Sergen'e de göz kırpmayı ihmal etmedi tribünler.

Hiç yorum yok: