30 Ocak 2012 Pazartesi

Başladığı Gibi Bitti

Tamam kötü yenen bir golle maçın başında 1-0 geriye düştük. İlk yarıda kalenin dibinde önce Mustafa sonra Necip'le mutlak golleri kaçırdık. Defans hattı ile hücum bölgesi arasında koukluklar yaşadığımız da bir gerçek. Bütün bunlar kendimize batırdığımız çuvaldızın uç kısmı. Daha gerisi de var elbet. Pekiyi elimize iğne alsak senin nerene batırmamız icap eder acaba? Fernandes'e yapılan faulleri es geçip iki sarı karttan onu atmak ve sarı kartlı Kayserili oyuncunun kasti elle müdahelesine seyirci kalmak ne oluyor.

Liderin puan kaybettiği haftada aynı şekilde puan kaybetmek hoş değil. Pazartesi, Perşembe, Pazar olmak üzere üç maça çıkacağımız haftaya mağlubiyetle başlamak da kötü oldu. Üstelik Fernandes ve Sivok cezalı. Geçen maçta son dakikada gelen iki puan bu kez ilk dakikada gitti. Maç başladığı gibi 1-0 bitti. Takım sanki maç seçiyor bu sene. Play-off'ları da hesaba katarak çok fazla üzülmüyoruz bu kayıplara ama yine de oynanan oyun memnun etmedi kimseyi. Mersin maçında düzelelim, Fener maçında üzülmeyelim inşallah.

Kayserispor: 1
Beşiktaş: 0

1 yorum:

The Eagle Abroad dedi ki...

Ince ince yasemince dedikleri bu olsa gerek. Gecen sene Eskisehir deplasmaninda Bunyamin Gezer hem Gutinin dovulmesine izin verip, hem de onu oyundan nasil attiysa, gunde abitoglu ayni sey yapmistir.

Hakem hatasi ile galip gelmek baskadir, art niyet ile katledilmek baskadir. Bunun ayirimini iyi yapmak lazim, yoksa bu kafada gidilirse, icerideki vatandaslar hakikatten bosa yatiyorlar gibi bir gorunum cikiyor ortaya.