16 Ocak 2012 Pazartesi

Lefter Küçükandonyadis


"İyi insan olmadan, iyi Beşiktaş'lı olunmaz" bu cümlenin anlam derinliğinde yatar bizim duruşumuz. Beşiktaş'lı vefalıdır, farklıdır geçmişini unutmaz, hoşgörülüdür. Değerleri vardır, sahip çıkar hatta sadece kendi değerlerine değil insanlığa, ülkemize yararı dokunmuş herkese herşeye sahip çıkar. Asi ruhumuz vardır, mağduru, ezileni korur gerekirse alayına isyan der herkese karşı oluruz! Sosyal mesajlar veririz dünyanın her tarafında olan haksızlıklara karşı dururuz.

Paok ile kardeşlik adımları atan bizlerin bu yakınlaşmanın sadece "renk benzerliğinden dolayı olmadığını, Ege'nin karşı kıyısındaki kartal amblemli kulübün Türkiye'den giden Rumlar tarafından kurulmasının da büyük katkısı olduğunu" her fırsatta söylenmişti.


Ya içimizdeki "Türkiye'den gitmeyen ve bu ülkeyi en iyi şekilde temsil eden rekortmen bir değerimizin" vefatına kayıtsız kalmak bizlere yakışırmıydı? Ege'nin değil daha da yakın boğazın karşı kıyısında ezeli rakibimiz fakat ebedi dostumuz olan Fenerbahçe'nin ve Türkiye'nin efsane eski milli futbolcusu için yapılan son cenaze törenine değinmeseydim içim rahat etmezdi. Mekanın cennet olsun Ordinaryüs...

Hiç yorum yok: