21 Ocak 2012 Cumartesi

Süper Lig'in Tadı Tuzu Kalmadı


Beşiktaş'ımız, deplasmanda Antalyaspor'u Almeida'nın 64. ve Fernandes'in 90. dakika da attığı goller ile 2-1 yeniyordu fakat maçta 2 önemli hata yaşandı. İlki ceza sahamıza giren Antalyaspor'lu Necati'nin kayarak vurduğu topa kalecimiz Cenk müdahale ediyordu fakat top çizgiyi geçtiği için Antalyaspor'lu oyuncular gol diye sevinirken hakem golü vermiyordu.
Fotoğrafta görüldüğü üzere top tamamıyla çizgiyi geçmiş buz gibi golmüş. Yan hakem veya orta hakemin pozisyonu net göremediği için vermediğini ümit ediyoruz.

Umarız kasıtlı bir davranış yoktur. Malumunuz yıllardır bu tür hatalardan canımız yandığı için sadece bizim başımız yandığı zaman "adalet istiyoruz" diyenlerden değiliz. Zaten öyle olursa görüşlermizde samimi olmadığımızı vurgulamış olurduk.
İkinci hata ise 90+4 oynanırken oyuncumuz İsmail Köybaşı kaleye giden topu çizgi üzerinden elle çıkarınca hem direkt kırmızı kart gördü hemde penaltıyı Antalyaspor'lu Tita gole çevirdi.
Yapılan amatör yanlışlığın özeti boşu boşuna alınan kırmızı kart..

Esasında bu hatalar, oynanan maçlar artık benim için pekte önemli değil. Dün Fenerbahçeli yöneticiler açıklama yapıyor; "eğer kulübümüzün şike yaptığı ispatlanırsa, şike yaptıysak cezamıza razıyız, bizi düşürün 58. madde değişmesin" derken, başkanlığa geldiği günden beri "Anti Fenerbahçe" kavramı ile beslenen,devamlı gündeminde tutan, camiamızı Fenerbahçe düşmanlığı kısır döngüsüne sokan Yıldırım Demirören ise şike davası sürecinde Fenerbahçe'nin en büyük avukatı oluyordu. Düşündürücü ve üzücü ... !?!

Hiç yorum yok: