27 Ocak 2012 Cuma

"YD" demek "Yetmez Demirören" demek


Son 2 gündür her yerde bir tantana, nereye baksam kimin ile konuşsam vay efendim neymiş sayın başkanımız "Fenerbahçe'miz" demişmiş... Ezeli rakibimiz ile tarihimiz boyunca hep itiştik fakat başkanımızın demeçleri sayesinde durum öyle bir hal almıştı ki Beşiktaş tezahuratlarından çok "Fenerbahçe'ye küfür" duyar olmuştuk bilhassa gençlerin dillerinde, tribünlerde, sokaklarda.. Böylesine büyük bir camiayı bu komplekse sokan ve bununla beslenen başkanımız şimdi çıkıpta "Fenerbahçe'miz" deyince haliyle beyni yıkananlar bir anda n'oluyoruz dedi..

Oysa ki Beşiktaş'ımızdan defalarca teşvik-şike ile şampiyonluklarımızı göz göre göre gasp eden hatta bizzat bu oyunlarda başrolü oynayan Adnan Polat kankalığı kimseyi rahatsız etmemişti !?!

Fotoğraflarda görüldüğü gibi Beşiktaş tribünlerine küfürler ettiğinde de 3 maymunu oynayan, unutan yıldız transferler ile göbekler atanlar şimdi rahatsızlık duyuyorlar.. Beyler bence buna da daha önceleri olduğu gibi yarabbi şükür diyelim çünkü "yetmezz Demirören yetmezzz" tezahuratları kulağımda çınlıyor. Başkanımızın her açıklaması, ayrı bir skandal olarak tarihe geçti. Devamı da fazlasıyla gelecek arkası yarın misali. Kısacası atı alan Beşiktaş'ı geride bıraktı Üsküdar'ı geçti ,demek oluyor ki; "geçti Bor'un pazarı sür eşeği Niğde'ye ...."

Hiç yorum yok: